En travl summer står for skud for Arsenal. Kontraktudløb for bærende kræfter, utilfredse spillere og fans, der skriger på spillere, der kan løfte klubben til det næste titel-vindende niveau. 

Af David Paris 

Som er det nu, står træner Arsene Wenger til at blive i Arsenal, men eksperter spår, at han allerede han være fortid inden næste sæson begynder, hvis ikke han får ro på den nuværende trup og samtidig handler stort og klogt ind på sommerens transfermarked.

Det kan godt være det ser sort ud Wenger, men fortvivl ej: Vi har løsningen til dig. Hvilke spillere skal du forsøge at sælge? Og hvilke spillere er det en god idé at give en lønforhøjelse og en kontraktforlængelse?

Få svaret nedenfor..

SPILLERE ARSENAL SKAL BEHOLDE FOR ENHVER PRIS

Wojciech Szczesny – Den polske målmand har været udlånt til italienske Serie A-klub Roma i to år. Denne sæson har været hans bedste, hvor han indtil videre har holdt 14 cleen sheets. Den dygtige målmand blev skubbet ud i kulden, da Petr Cech kom til klubben, men vi synes han fortjener en chance mere hos The Gunners.

Alexis Sanchez – Nok den vigtigste mand, som Arsenal for enhver pris skal forsøge at holde på, når tranfermarkedet til sommer åbner. Han kan forlade klubben på en fri transfer, fordi hans kontrakt udløber og det efterlader Arsenal uden deres målscorer, 22 mål og 14 assists indtil videre, og uden penge på lommen. Chelsea, Manchester City, PSG og Juventus har alle vist deres interesse.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Mesut Ozil – Den tyske offensive midtbanespiller Mesit Ozil er lidt i den samme situation som Sanchez, dog har hans spillemæssige niveau ikke været på toppen i denne sæson og den tidligere Real Madrid-spiller kunne derfor fristes til at blive for at bevise sit værd for træner Arsene Wenger og fansene.

Rob Holding – En ung talentfuld midterforsvarer er hvad Arsenal har i Rob Holding. Han har stort set ikke sat en fod forkert i de kampe han har spillet for London-holdet, der har været plaget af skader og karantæner i midterforsvaret. På grund af dette har han fået chancen og han har i sandhed imponeret. Den kun 21-årige spiller går en stor fremtid i møde og med Per Mertesackers formodede skifte væk fra klubben næste sæson, kommer Holding endnu tættere på en plads i startelleveren.

Alex Oxlade-Chamberlain – Selvom rygterne lige nu svirrer omkring Alex Oxlade-Chamberlains afgang fra Arsenal til sommer, så er der ingen grund til at Arsenal skulle lade den hurtige offensiv-spiller forlade klubben uden kamp. Den kun 23-årige engelske landsholdsspiller har langt fra levet op til sit enorme potentiale. Kan han holde sig skades fri og samtidig komme ind i en god spillemæssig stime, så er han uhyre giftig foran mål og i oplæggerens rolle.

Jack Wilshere – I skrivende stund sidder Jack Wilshere i kontraktforhandlinger med Arsenals ledelse og den engelske landholdsspiller fremtid på Emirates Stadium er ikke afgjort endnu. Lige nu er han udlejet til Bournemouth, hvor han har bevist sit værd; Wilshere er helt sikkert klar til Arsenals førstehold efter sommerferien og det skal Wenger og resten af ledelsen til at have ham overbevist om inden det er for sent.

Theo Walcott – Den altid loyale spiller, Theo Walcott, har i denne sæson virkelig bevist, hvorfor han har været en fast bestanddel af The Gunners-mandskab i mange år. 19 mål i 32 optrædener og en titel som Premier Leagues hurtigste mand er ikke helt dårligt. Walcott skal forstat være at finde i Arsenal når næste sæson begynder, ellers kan det blive svært at kæmpe med om mesterskabet.

Brug piletasterne herunder, hvis du vil vide, hvem Arsenal burde sælge når transfervinduet åbner.