SPILLERE ARSENAL SKAL FORSØGE AT SÆLGE SÅ HURTIGT SOM MULIGT

(Photo by VI Images via Getty Images)

Francis Coquelin – Coquelin lignede bestemt en god spiller sidste sæson. Mange spåede ham til at blive en nøglespiller på det nye Arsenal-mandskab, der angiveligt var under opsejling. Sidste sæson havde han Santi Cazorla ved sin side og han derfor koncentere sig om felt-til-felt-spillet. Det har han ikke haft i denne sæson og hans mangler er kommet mere og mere til syne, hvilket har resulteret i meget tid på bænken.

Yaya Sanogo – Den store franskmand har været i klubben siden 2013 og er ikke slået igennem endnu. Han har flere gange før chancen, men han har ikke imponeret. Udlejningsaftale med Ajax og Crystal Palace har heller ikke været en succes og i denne sæson har han så ikke spillet overhovedet på grund af en skade. Han er en unødvendig udgift for Arsenal, så sælg ham!

Aaron Ramsey – Man kan ikke komme uden om Ramseys kvaliteter på en fodboldbanen, men han har selv sagt, at han foretrækker at spille på 10’er-positionen og der kommer han under ikke omstændigheder til at spille, så længe Wenger er træner, fordi han foretrækker Mesut Ozil eller Santi Cazorla. For Ramseys egen karriere og udvikling ville han nok få mest ud af et skifte til en klub, hvor han er mere fri på fodboldbanen.

Mathieu Debuchy – Franske Mathieu Debuchy er en yderst kompetent højreback, der egentlig har niveauet til at starte inde for de fleste Premier League-klub. I denne sæson har han dog simpelthen bare mødt sin overmand og Hector Bellerin har spillet stort set alle kampe på positionen. Debuchy kom fra Newcastle i 2014 og nu er det på tide at komme videre og få gang i karrieren igen.

David Ospina i kamp mod Olympiacos i Champions League.

David Ospina – Selvom Ospina fik lavet en ganske glimrende aftal med træner Arsene Wenger om at han fik lov til at spille alle Champions League-kampe plus cup-kampe er den colombianske målmand tilsyneladende ikke tilfreds. Petr Cech spiller Premier League-kampene og det kan han ikke acceptere. Flere klubber har meldt deres interesse i Ospina, inklusiv de tyrkiske outsidere fra Fenerbache.