I skrivende stund ligger Everton og Tottenham placeret som henholdsvis nummer syv og nummer to – ni point imellem. I morgen tørner de så sammen på White Hart Lane i hvad der bliver en kamp for at hænge på Chelsea i toppen af tabellen for Tottenham , og en kamp for europæisk fodbold i næste sæson for Everton. Det bliver også en opgør mellem to af verdens dygtigste angribere og det bliver spændende at se, hvem der trækker sig sejrrigt ud af opgøret.

Spurs-træner Pochettino siger følgende: “For mig, ville de begge to være på en liste over de 10 bedste angribere i Europa, men at sammenligne dem er næsten umuligt. Hvis du spørger Ronald Koeman ville han sige Lukaku er den bedste, men hvis du spørger mig, selvfølgelig er Harry den bedste.”

Han placerer altså de to angribere på en top ti liste og siger samtidigt, at det kan være svært at sammenligne de to og den betragtning kan der være noget i. Kane er en meget løbevillig angriber, der oftest løber på kanterne og dybt i banen, men samtidigt også formår at være tilstede i boksen, når der er brug for det. Lukakus force er derimod hans råstyrke og høje indlæg og nærkampe i feltet er hans specialitet. Som en rigtig targetman mestrer Lukaku dét at lægge bolden af til en retvendt medspiller og så kan afslutte ude fra som ingen anden.

Deltag i debatten, hvem synes du er bedst?