Det kan være sjovt for dig at eksperimentere med de måder, du oddser på. Det er med til at gøre, at det bliver ved med at være sjovt for dig at spille. Du kan for eksempel spille måljagt, hvor du oddser på, hvor mange mål hvert hold får.

Har du prøvet at oddse før, har du muligvis været vant til, at du skulle spille på, hvilke hold der vandt, og hvilke hold der tabte. Der findes dog mange flere måder end det at oddse på, og det kan derfor være sjovt for dig, at du kaster dig ud i nogle af dem. Det kan være med til at gøre, at du kommer til at spille på en anderledes måde – og noget, der er anderledes, er jo altid med til at gøre det sjovere for dig at spille.

Spil på, hvor mange mål de forskellige hold får

Vil du oddse på en anderledes måde, kan du først og fremmest prøve det, der hedder Måljagt. Der oddser du på, hvor mange mål hvert hold scorer i nogle særligt udvalgte kampe. Det kommer derfor ikke kun til at handle om, at du skal sætte pengene på det rigtige hold. Du skal også kunne forudsige, hvor mange mål det andet hold får.

Det er en supersjov og anderledes måde for dig at spille på. Hvis du har været vant til at oddse på, hvilke hold der vinder, vil det helt sikkert være med til at gøre, at du kommer til at glæde dig over at oddse igen.

Handicap odds er for dig, der altid mangler et mål for at vinde

Hvis det der med at gætte, hvor mange mål holdene får, ikke lige er din spidskompetence, kan det være, at du i stedet vil synes meget bedre om handicap odds. Det er ikke odds på fodbold for handicappede, men derimod en mulighed for dig for at vinde, selvom du ikke har gættet helt rigtigt i forhold til målene.

Et af holdene får nemlig et handicap inden kampstart. Det kan være, at du tror, at udeholdet vinder med et mål. Så får de et handicap på et mål. Det vil sige, at de ikke må tabe, hvis du skal vinde væddemålet. Du kan dog godt vinde det, hvis kampen bliver uafgjort. Det er med til at give dig en lidt større sandsynlighed for at vinde.

Husk din velkomstbonus, når du melder dig ind

Hvis du skal oprette dig på en profil på en ny side for at komme til at spille på disse anderledes måder, må du endelig ikke snyde dig selv for en velkomstbonus odds. I dag giver stort set alle spillesider dig en velkomstbonus, som du kan bruge på at spille. Det giver dig nogle flere penge mellem hænderne fra start af, så du hurtigt kan komme i gang med at spille på mange forskellige former for kampe.