Premier League-mestrene Chelsea og ligaens sjetteplads Liverpool, er på udkig efter en ny angriber til at forstærke deres trup, inden næste sæson begynder. Med Chelseas mesterskab er det en selvfølge, at London-klubben skal forstærke sig, og gerne med nogle store navne, så fansene også har noget at snakke om. Topscoren Diego Costa rygtes lige nu væk fra Chelsea, så derfor er der naturligvis kommet en erstatning på tale. I forhold til Liverpools situtation, så er manager Brendon Rodgers en presset mand. Han handlede for over en milliard op til denne sæson, og ingen af de nyindkøbte har præsteret prangende, hvor specielt hans køb af Balotelli og Lambert er blevet kraftigt kritiseret. Såfremt han beholder sit job, er et vellykket køb næsten et must. Både for klubbens bestyrelse, men også for klubbens fans, der kan tvinge englænderen ud. Angriberen, begge klubber er interesseret i, hedder Christian Benteke og spiller i bundklubben Aston Villa.

Fast spilletid er en nødvendighed

Om Benteke skifter til en af klubberne er lige nu uvist, men belgieren har givet nogle klare hints omkring sin fremtid. Han har angiveligt fortalt sin agent, at han kun er interesseret i et skifte, hvis han er garanteret en plads i start-elleveren. Dette skriver avisen The Guardian.

“Det handler om min agent, han ved, hvad jeg ønsker, og jeg vil lade ham gøre arbejdet , ” fortalte Benteke Sky Sports News .

Med denne udtalelse kan man begynde at lege lidt med tanken om, Benteke egentlig er god nok til en fast plads hos Chelsea óg Liverpool. Han har trods alt scoret 42 mål igennem de sidste tre Premier League-sæsoner. Ikke dårligt af en angriber, der spiller for ligaens nummer 17. Den belgiske landsholdsangriber har kontraktudløb med Aston Villa i 2017, men lige nu kan han skifte klub for 335.000.000 kroner, som hans frikøbsklausul lyder på.