Den 29-årige angriber Seydou Doumbia, rygtes ifølge engelsk medie væk fra AS Roma og mod Premier League-klubben Everton. 

Af Lasse D. Drescher

Ifølge det engelske medie Futnsoccer har Premier League-klubben Everton en angriber i kikkerten. Det er den 29-årige Sporting-angriber Seydou Doumbia, som har været velspillende i den seneste sæson.

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Doumbia har tidligere vist målnæse hos den russiske klub CSKA Mosvka, og hos Young Boys. Seydou Doumbia er stadig ejet af Serie A-storklubben AS Roma, men han er blevet udlejet en del gange.

Doumbia har siden skiftet til AS Roma i 2015, været udlejet til CSKA Moskva, Newcastle, Basel og senest den portugisiske storklub Sporting. Doumbia formåede i sidste sæson i løbet af 25 kampe for Basel, at lave 20 mål.

Det engelske medie understreger at Everton bør overveje at hente Doumbia til klubben, såfremt han fortsætter med at lave mål hos Sporting. Everton har nemlig været på jagt efter en solid angriber siden Romelu Lukaku blev solgt til Manchester United.

Kan Everton sikre sig AS Roma-angriberen billigt?

Der meldes dog ikke om nogen forventet pris, på den 29-årige angriber. Men det forventes ikke at han bliver alt for dyr, eftersom at AS Roma bliver ved med at udleje ham frem for selv at bruge ham, mener Futnsoccer.

Læs også: Lækket: Neymars løn i PSG