Anthony Martials forventninger og håb omkring denne sæson er klare: Premier League og Champions League skal vindes. Dette fortæller den franske angriber i et interview, hvor han også forklarer, at han mener, at Manchester United er blandt verdens fem bedste klubber. 

Manchester Uniteds nyindkøb, Anthony Martial, er klar i spyttet omkring hans forventninger til sæsonen, der har været gange nogle måneder nu: Premier League og verdens fineste klubturnering, Champions League, skal vindes. Dette fortalte den 19-årige angriber fornyligt i et interview med det franske medie Telefoot. 

“Jeg tror, vi kan vinde Premier League og Champions League i denne sæson, dem begge. Vi er blandt de fem bedste klubber i Europa,” sådan lød citatet fra Telefoot, der overrasker mange fodboldeksperter og entusiaster.

Læs også: Dårlig opførsel for United-stjerne fører til advarsel fra Giggs

Manchester United har ikke just haft nogle gode sæsoner de seneste par år og derfor kommer det bag på mange, at Martial inderligt tror på, at det kan blive De Røde Djævles sæson i år.

Martial skal fortsat gøre sit til klubsuccessen

Franske Martial kom til den røde del af Manchester i sommers på den nette sum af 360 millioner kroner. Og han startede da også godt ud, med tre mål i de første fem Premier League-kampe. Dette på trods af, at mange tvivlede på ham, fordi hans unge alder og ringe erfaring typisk er et minus i verdens hårdeste liga, Premier Leauge.

Læs også: Wenger vs. Mourinho: Den uendelige ordkrig

Lige nu er Martial på landsholdstur med det franske A-landshold. Her fik han, for få dage siden, sin blot tredje landskamp og håber på sin fjerde, når Frankrig senere i aften møder de nordiske vikinger fra Danmark i en ubetydelig venskabskamp.