Den 20-årige argentiner Lautaro Martinez rygtes ifølge Calciomercato mod Inter Milan og Valencia. Dog meldes det at Martinez selv har afsløret, at han gerne vil til Serie A-storklubben Inter Milan.

Af Lasse D. Drescher

Serie A-storklubben Inter Milan er ifølge Calciomercato tæt på, at have sikret sig en ny angrebsforstærkning. Det er Racing Club-stjernen Lautaro Martinez, som for alvor har slået igennem hos den argentinske klub.

(Photo by Demian Alday/Getty Images)

Den blot 20-årige angriber skifter ifølge Racing-præsidenten til Inter Milan. Dog meldes der intet om hvornår vi kommer til at se argentineren lande, hos den italienske storklub. Lautaro Martinez bliver for tiden sammenlignet med en landsmand.

Landsmanden som der er tale om er Diego Milito som tidligere har spillet hos netop Inter Milan. Diego Milito var i flere sæsoner en stor profil hos den italienske storklub, og han endte med at spille omkring 130 kampe for Inter.

Er Inter Milan det rigtige match for Martinez?

Inter Milan og Lautaro Martinez er ifølge mediet nået frem til en kontrakt, som også sætter en frikøbsklausul på den 20-årige angriber. Calciomercato melder at frikøbsklausulen ligger på omkring 815.000.000 kroner.

Mediet skriver samtidig at det er Lautaro Martinez som selv har udtalt, at han gerne vil til Inter Milan. Der var nemlig flere klubber som havde den unge argentinske angriber i kikkerten. Den klub som viste interesse i Martinez var La Liga-storklubben Valencia.

Den nu 38-årige argentiner Diego Milito som tidligere blev omtalt, havde nogle gode sæsoner hos Inter. Det meldes at hans gode stund hos Inter Milan har påvirket Lautaro Martinez’ beslutning, med hensyn til hvor Martinez ønsker at fortsætte hans karriere.

Lautaro Martinez fik sin debut for den argentinske klub Racing Club, tilbage i 2015. Siden da har Martinez vist at han besidder potentiale, til at blive noget stort. Det er også derfor at han nu i en alder af blot 20 år, er en eftertragtet herre blandt storklubberne.

Læs også: Premier League-storklubber jagter Dortmund-stjerne