Den franske angriber Olivier Giroud rygtes ifølge engelsk medie væk fra Arsenal, og mod den engelske klub Everton. Dog mener mediet at prisen for den 30-årige angriber formentlig er for høj.

Af Lasse D. Drescher

Mediet The Mirror skriver at Everton fortsat har stor interesse i at hente en ny angriber til klubben. Efter salget af Romelu Lukaku, har Everton ikke formået at sikre sig en stjerneangriber som kan lave de mål de har brug for.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Der bliver for tiden meldt om at Seydou Doumbia kunne være spilleren, som kunne skifte til Premier League-klubben Everton. Dog melder The Mirror at Everton endnu engang vil forsøge at hente Olivier Giroud til klubben.

Den franske Arsenal-angriber har nemlig vist at han er målfarlig, de seneste par sæsoner. Derfor kunne Olivier Giroud være en solid angriber, som har vist at han hver sæson formår at lave godt med mål.

Er det en for høj pris på den 30-årige franskmand?

Den 30-årige franskmand forventes dog at koste omkring 300.000.000 kroner, skriver det engelske medie. Derfor mener mediet også at det måske er mange penge, at kaste efter en angriber som er oppe i årene.

Men dog viser Olivier Giroud målnæse ofte, og derfor kunne han jo sikre Everton nogle vigtige mål.

Læs også: Angriber rygtes mod Premier League-storklub