Massimiliano Allegri rygtes fortsat væk fra Juventus, og det er fortsat Arsenal som italieneren bliver sat i forbindelse med.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-storklubben Arsenal har ifølge mange, lang tom længe fået samarbejdet med Arsené Wenger til at ophøre. Der er mange som husker den franske træner for de seneste par års sløve resultater, men man skal huske de gode tider også.

(Foto: Nicolo Campo/LightRocket via Getty Images)

Wenger har været hos Arsenal i rigtig mange år, og han var også træneren, da “The Invincibles tilbage i 2003-2004-sæsonen. Mediet Footballfancast skriver at Wenger i 2002 var ude og udtale, at hans hold var stærkt. Så stærkt at de kunne gå igennem en sæson, uden et nederlag.

Det var så også det som Arsenal formåede at gøre, i den efterfølgende sæson. Nu meldes Juventus-træneren Massimiliano Allegri endnu engang, mod Premier League-storklubben Arsenal.

Juventus tog til Inter Milan i aftes, for at spille en kamp som er meget vigtig for Juventus. Før kampen var de et point foran Napoli på andenpladsen, og derfor skulle de bruge en sejr, for at kunne være sikre på at forblive på førstepladsen.

Det var en skidt kamp for Juventus, som frem til det 87. minut var bagud 2-1 til Inter Milan. Så lavede Inter-spilleren Skriniar et selvmål, så stod den 2-2. I det 89. minut scorede Gonzalo Higuain så til 2-3 på en assist af landsmanden Paulo Dybala.

Er det forståeligt, at de gerne vil se Allegri på Emirates?

Nu skriver mange Arsenal-fans at de ville elske at se Allegri hos Arsenal. Eftersom at han kunne forvandle et nederlag, til en sejr på et par minutter, selvfølgelig med hjælp fra det solide Juventus-hold.

Allegri har nemlig været rygtet væk fra den italienske storklub. Allegri og Juventus-truppen har vundet mange trofæer, men de har ikke formået at vinde Champions League-trofæet, som har en rigtig høj plads hos ledelsen.