Liverpool fik kæmpet sig til et uafgjort resultat mod Stoke på Anfield i Premier League lørdag eftermiddag. Fans har benyttet sig af Twitter til at vise deres utilfredshed med angriber Danny Ings’ præstation.

Ings blev for en sjælden gangs skyld givet en plads i startopstillingen af manager Jürgen Klopp. Liverpool havde valgt at spare godt og grundigt på mandskabet, idet der venter en vigtig kamp for dem i Champions League i næste uge mod AS Roma.

Optakten til det opgør gik dog ikke helt som håbet.

Liverpool havde en stor chance i begyndelsen af første halvleg, som tilfaldt Mohamed Salah.

Egypteren var fri med fødderne rettet mod Stokes målmand, men han sparkede – pudsigt nok – langt over mål.

Ings troede, at han blev noteret for et mål, da den 25-årige angriber afsluttede godt fra en tæt vinkel, men han blev vinket offside.

Begge hold gik til pause uden mål.

Liverpool havde også i anden halvleg store problemer med at nedbryde Stokes stærke defensiv. Intensiteten manglede simpelthen i deres angreb.

Begge hold havde chancer til at tage en føring og tre potentielle point. Men efterhånden som kampen skred frem, blev det mere og mere tydeligt, hvordan den skulle ende.

Kampen endte 0-0, og det var ærlig talt noget af en langgaber at se på som neutral tilskuer. Stoke var fint tilfredse med det ene point på en svær udebane, mens Liverpools B-hold ikke rigtig havde kynismen og kvaliteten, for den sags skyld, til for alvor at true modstanderens defensiv.

Især angrebet – eller mangel på samme – skydes ned af de mange Liverpool-fans, som bestemt ikke er tilfredse. Dette har de givet udtryk for på det sociale medie, Twitter, hvor især Danny Ings bliver hængt ud.