Juventus har tilbudt en af Liverpools helt store stjerner i denne sæson en kontrakt. Han har angiveligt også takket ja.

LONDON, ENGLAND – MARCH 06: Christian Benteke of Liverpool (R) celebrates with team mates Emre Can and Adam Lallana as he scores their second goal from the penalty spot during the Barclays Premier League match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park on March 6, 2016 in London, England. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Juventus har kig på Emre Can. Det siges, at han står på toppen af italienernes ønskeliste denne sommer. Liverpools midtbanemand har kontraktudløb til slutningen af denne sæson, og i flere måneder har han været kædet sammen med et skifte til Den Gamle Dame.

Juventus har efter sigende tilbudt den tyske midtbanespiller en kontrakt for de næste fire år, som skulle være fem millioner euro værd. Der er dog også en option inkluderet i kontrakten, som kan gøre ham, at han kan få fem år i Torino.

Situationen er på det seneste blevet kompliceret. Det er den, idet Bayern München også har meldt sig ind i kapløbet om den 24-årige Can.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona lurer på Liverpool-flop som Iniestas erstatning

I følge Raisport, er Emre Can dog tæt på at kunne aftalen med Den Gamle Dame officiel. I forhold til dette, er der stor optimisme i Torino.

Can har været ude med en skade siden midten af marts på grund af en alvorlig skade i ryggen. I følge Tuttosport, kan han dog være klar til en eventuel finale i Champions League, såfremt Liverpool sammenlagt slår Roma i semifinalen.

LÆS OGSÅ: Okore kaldte dommeren for racist: Nu er dommen faldet

Emre Can har i de seneste sæsoner etableret sig som en stjernespiller på Jürgen Klopps Liverpool-mandskab. Han har tilbragt det meste af sæsonen som en vital del af midtbanen hos The Reds.

Tyskeren har optrådt 26 gange i Premier League i denne sæson.

Can forventes at blive udtaget til den tyske VM-trup, som rejser til Rusland til denne sommer. Alt tyder dog på, at hans deltagelse i Verdensmesterskaberne bliver som spiller for Juventus.

LÆS OGSÅ: Skadeskvaler i Liverpool: Stjerne set på hospital