Liverpools skadesliste ser bare ikke ud til at stoppe for tiden. Tidligere på ugen mistede man Alex Oxlade-Chamberlain, som er ude med en skade resten af denne sæson. Den sidste ting, The Reds mangler, er en ekstra mand fraværende.

Foto: Laurence Griffiths/Getty Images,

Derfor er udsigten til at en af holdets helt store stjerner, Sadio Mané, også er kommet en tur på lazarettet slet ikke til at holde ud for Liverpool-fansene. Han blev nemlig set halte efter en scanning på Spire-hospitalet i Liverpool.

Det har gjort adskillige Reds-fans ængstelige. De frygter nemlig, hvad der er sket med deres stjerneangriber.

Daily Mail kunne torsdag eftermiddag berette, at den senegalesiske stjernespiller er blevet set udenfor Spire-hospitalet onsdag aften, hvor han blev set gå med en krykke.

LÆS OGSÅ: Bookmakerne er ikke i tvivl: Her er Gareth Bales nye klub

Der har dog ikke været nogen meldinger om skadesbekymringer hos Mané, men hans tilstedeværelse på Spire vil naturligvis skabe bekymring.

Liverpool møder lørdag middag Stoke City på hjemmebane. Det er en kamp, som de bare skal vinde, hvis de ikke vil opleve Chelsea som en trussel i forhold til fjerdepladsen, som giver kvalifikation til Champions League i næste sæson.

Herefter flyver truppen til Italiens hovedstad, hvor returopgøret i semifinalen i Champions League venter ude mod AS Roma på Stadio Olimpico.

LÆS OGSÅ: Salah afslører: Her er hemmeligheden bag min succes

Mané har været en nøglespiller for The Reds i indeværende sæson, så Jürgen Klopps mandskab vil naturligvis gerne have angriberen fit for fight i begge kampe.

Det er blevet til 18 mål for Liverpool i denne sæson for Sadio Manés vedkommende. Målene fordeler sig ud på 40 optrædener.

En anden angriber har stjålet hele showet hos Liverpool i denne sæson. Der er naturligvis tale om Mohamed Salah, som efterhånden er nået op på 43 mål i 47 kampe. Tidligere på måneden blev han kåret til årets spiller i England – og nå jo, så fik han da også fem procent af alle stemmerne ved det egyptiske præsidentvalg tidligere på året. Fantastisk.

LÆS OGSÅ: Liverpool-legende afslører: Dem ville jeg helst møde i Champions League-finalen