Liverpools egyptiske stjerne Mohamed Salah fortæller i et interview med CNN, at ernæring og kost ikke kan undervurderes som professionel fodboldspiller.

Mohamed Salah har været en sand fornøjelse i denne sæson. Hans hemmelighed er noget så enkel, fortæller han. Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Yderligere to mål for den 25-årige angriber i tirsdags medvirkede til, at Salahs antal af mål for sæsonen nu er oppe på utrolige 43. Han har spillet 47 kampe for Liverpool i alle turneringer i indeværende sæson.

Tirsdag blev italienske Roma nedlagt med 5-2 i det første opgør i semifinalen i Champions League.

Salah var magisk tirsdag aften, hvor han foruden de to mål også leverede to assister. Han har til CNN fortalt, hvad hans hemmelighed bag succesen er.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Liverpool- og Arsenal-emne kan hentes gratis til sommer

– Ernæring er så vigtigt, at det er en del af spillet. Det har hjulpet mig med min genoptræning, det har tilladt mig at sove bedre, og hjulpet min krop til at tilpasse sig ting hurtigt.

– Min kostvejleder siger, at det er på grund af, at jeg ikke har noget fedt i min krop. Jeg kan spise, hvad jeg vil. Jeg drikker heller ikke, så det er fint, fortalte den egyptiske angriber til CNN.

Salah er allerede blevet kåret som årets spiller i Premier League, og forventes også at udgøre en stor trussel og ærkerival til Cristiano Ronaldo i forhold til Ballon d’Or-prisen.

LÆS OGSÅ: Dommeren til finalen i FA Cuppen er blevet valg – Fans er rasende

– Det får mig til at arbejde hårdere, tilføjede Salah.

– Det får mig til at give alt, mere end hvad jeg gjorde før, for nu er der mere pres. Alle kigger på dig, og forventer, at du gør noget.

– Når jeg ikke scorer i en kamp, vil de sige: ‘Wow, han spiller ikke godt’.

LÆS OGSÅ: José Mourinho er desperat: Disse tre markante profiler kan forlade Manchester United til sommer