Der er store nyheder fra Tyskland denne torsdag. Det er nemlig blevet bekræftet, at en af de helt store profiler hos Schalke 04, Max Meyer, ikke får forlænget sin kontrakt med Bundesliga-klubben.

RIO DE JANEIRO, BRAZIL – AUGUST 20: Maximilian Meyer of Germany celebrates scoring during the Men’s Football Final between Brazil and Germany at the Maracana Stadium on Day 15 of the Rio 2016 Olympic Games on August 20, 2016 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Hvem tørner Max Meyer mon ud for i næste sæson?

Meyers kontrakt løber ud ved slutningen af denne sæson, og det er torsdag blevet bekræftet, at den 22-årige tysker kan hentes gratis til sommer.

Schalkes sportsdirektør, Christian Heidel, har annonceret, at klubben ikke har formået at nå til enighed med midtbanespilleren.

Heidel fortalte i samme øjemed, at ændringer er en del af fodbolden. Han tilføjede, at “der er intet ondt” mellem de to parter, men at “der vil ikke være kommet noget nyt tilbud fra os”.

Kommentaren angående Meyer og Schalkes forhold er bemærkelsesværdig.

Det er den fordi Meyer har slettet alle spor fra sin tid hos Schalke fra sine konti på de sociale medier i denne uge.

I alt har Meyer spillet 192 turneringskampe for Schalke 04. Han har scoret 22 mål og bidraget med 24 assister.

Meyer har førhen været kædet sammen med et skifte til Arsenal og Liverpool.

Tilbage i vinterens transfervindue hævdede adskillige tyske medier, at Arsenal var på jagt efter Meyer.

Rygterne om et skifte til Arsenal tog til for et par uger siden, da Arsenals talentspejder, Sven Mislintat, blev set under kampen mellem Schalke 04 og Borussia Dortmund.

LÆS OGSÅ: Liverpool-legende afslører: Dem ville jeg helst møde i Champions League-finalen

Mange har påstået, at Mislintat havde et øje på Meyer kampen igennem.

For Liverpools vedkommende, er de på jagt efter en ny midtbanespiller til sommer, idet det forventes, at Emre Can forlader klubben fra Anfield.

LÆS OGSÅ: Dommeren til finalen i FA Cuppen er blevet valg – Fans er rasende