Chelsea har muligheden for at sikre sig titlen i FA Cuppen i næste måned, når de står over for Manchester United på det neutrale stadion, Wembley.

LONDON, ENGLAND – APRIL 16: Referee Michael Oliver reacts during the Premier League match between West Ham United and Stoke City at London Stadium on April 16, 2018 in London, England. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Dommeren til det opgør er netop blevet offentliggjort, og mange af Chelseas fans er langt fra tilfredse med hvem valget er på.

Kampen vil nemlig blive dømt af Michael Oliver, som bliver assisteret af Lee Betts og Ian Hussin på linjerne. Lee Mason vil være fjerdedommer i kampens anledning. Kampen fløjtes op den 19. maj, og det forventes at blive en fodboldfest uden lige.

Neil Swarbrick vil være kampens VAR-dommer. Det er første gang i turneringens historie, at videoteknologi anvendes. Mick McDonough er assistent-VAR-dommer.

LÆS OGSÅ: Diego Simeone: Denne Arsenal-spiller frygter jeg mest

Sidst Chelsea var i finalen i FA Cuppen var allerede i sidste sæson, hvor man tabte til Arsenal, der overvandt bysbørnene med 2-1.

Der kan sidde 90.000 tilskuere på Wembley Stadium i London, som traditionelt set er blevet brugt til at afholde finalen.

I starten og midten af nullerne blev Millenium Stadium i Cardiff dog brugt, idet Wembley stod over for en større renovering, så det kunne huse flere fanatiske tilskuere.

LÆS OGSÅ: Roma med vild anklage: UEFA tvang os til at sælge Salah

Chelseas nylige historie med Oliver som dommer har ikke været særlig god. Der kan blandt andet tælles et nederlag til Arsenal i semifinalen i Carabao Cup i denne sæson.

Der gemmer sig dog også et nederlag til Manchester City på Etihad Stadium i denne sæson. Chelseas fans er ikke glade over, at Oliver er blevet tildelt denne betydningsfulde kamp.

Her er et lille kig på Twitter, hvor man kan se, at mange af Chelseas fans bestemt ikke er tilfredse med, at valget er faldet på Michael Oliver.

LÆS OGSÅ: José Mourinho er desperat: Disse tre markante profiler kan forlade Manchester United til sommer