Manchester United-manager, José Mourinho, er efter sigende desperat efter at levere den første titel i løbet af sin karriere på Old Trafford, og det forventes, at han vil bruge abnorme beløb til sommer.

Foto: Clive Mason/Getty Images

En række Manchester United-spillere går en uvis fremtid i møde, eftersom Mourinho desperat forsøger at vinde serven over på Manchester Uniteds hænder.

Og hvis nogen af disse spillere: Paul Pogba, Anthony Martial og Luke Shaw bliver vist ud af døren, så er det fordi, deres manager simpelthen ikke kan vente på dem. Det mener James Robson fra Manchester Evening News.

Han kan ikke vente på dem til at vise deres modenhed, der skal få Manchester United til at være seriøse Premier League-titelkæmpere.

LÆS OGSÅ: Guardiola vil hente Barca-stjerne til Manchester

Man kan næsten ikke forestille sig, at en anden manager kommer til at være træner i 22 år for en anden europæisk topklub, som Arsene Wenger gjorde det. Derfor er José Mourinho en presset mand.

Mourinho har aldrig været træner for en klub i mere end tre sæsoner. Da han forlængede sin kontrakt med Manchester United i yderligere 12 måneder, blev hans mulige karriere på Old Trafford også forlænget. Hvis kontrakten holder tiden ud, vil Mourinho have været træner for The Red Devils i fem sæsoner.

Mourinho ved dog, at der skal trofæer til, hvis han skal være træner helt frem til 2020.

LÆS OGSÅ: Journalist: Der er én spiller på Liverpools hold, som Roma frygter mere end Salah

Det var den præmis, som vice-bestyrelsesformand, Ed Woodward, købte, da han ansatte ham i hin tid.

Indtil videre har Mourinho skaffet to trofæer på to sæsoner – United har dog stadig mulighed for at vinde FA Cuppen i indeværende sæson, hvilket vil gøre tallet højere.

Guardiola har spenderet knap en halv milliard pund, fordi han vidste, han skulle speede revolutionen op.

LÆS OGSÅ: UEFAs præsident: Disse spillere kommer til at tage over efter Ronaldo og Messi

Manchester United-manager, José Mourinho, er efter sigende desperat efter at levere den første titel i løbet af sin karriere på Old Trafford, og det forventes, at han vil bruge abnorme beløb til sommer.

 

 

LÆS OGSÅ: Liverpool-legende afslører: Dem ville jeg helst møde i Champions League-finalen