Jürgen Klopps mandskab byder tirsdag aften Roma velkommen på Anfield, når de to mandskaber mødes i en duel om videre avancement til finalen i Champions League.

af: Emil Plovgaard

Foto: Laurence Griffiths/Getty Images,

Liverpool slog Manchester City ud i kvartfinalen, mens Roma slå Barcelona ud efter et vildt comeback i returopgøret på Stadio Olimpico.

Med en samlet sejr over to kampe mod italienske Roma kan Liverpool dermed blive det første engelske hold siden Chelsea i 2012 til at nå finalen i Champions League.

Mange opfatter den egyptiske stjerne, Mohamed Salah, som den største årsag til Liverpools succes og nuværende formkurve. Den imponerende form har blandt andet medført, at han er blevet kåret som årets spiller i Premier League.

LÆS OGSÅ: Kæmpe transfer på vej: Liverpool liner bud op på Champions League-stjerne

Men en anden angriber, nemlig Roberto Firmino, kan skabe flere problemer for udeholdet, i følge den italienske journalist, Tancredi Palmeri.

I et interview med Football Daily på radiostationen, BBC Radio 5, fortæller den italienske journalist følgende om Liverpools største trussel.

De kender Salahs spil – Firmino er mere mystisk

– De kender naturligvis Mohamed Salah vældig godt. Jeg vil ikke sige, at de ved, hvordan man stopper ham, fordi han virker ustoppelig i denne sæson. Men de kender hans spil.

– Roberto Firminos bevægelser er dog sandsynligvis noget, de ikke er beredt på.

– Disse angribere, som er så produktive, og gør det nemmere for resten af holdet – de er ikke typiske her i Italien.

LÆS OGSÅ: Fodboldens store traditioner

Udtalelserne kommer efter, at en anden fodboldekspert, Dominic King, som er journalist på The Daily Mail, advarede om, at The Reds kunne tage let på tingene mod Roma, efter deres helteagtige sejr over Manchester City i kvartfinalen.

Til aftenens kamp er Liverpool vurderet som forhåndsfavoritter. I øjeblikket giver hjemmeholdet i omegnen af odds 1,50. Bookmakerne rangerer deres chancer for at vinde den sagnomspundne turnering som meget sandsynlige. Således er markedet befindende sig på et sted på omkring odds 2.