Steven Gerrard hylder Liverpools stjernespiller, Mohamed Salah, som den bedste spiller på planeten, efter en overbevisende indsats mod Roma i Champions League. Egypteren nettede to gange i første halvleg, da Liverpool moste Roma med 5-2. Der ud over blev det også til to oplæg for Salahs vedkommende.

LONDON, ENGLAND – FEBRUARY 12: Steven Gerrard of Liverpool celebrates scoring their third goal from the penalty spot during the Barclays Premier League match between Fulham and Liverpool at Craven Cottage on February 12, 2014 in London, England. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Salahs to kasser betyder, at han nu har scoret flere mål end nogen anden spiller i Europas fem øverste ligaer i denne sæson. Den tidligere Roma-spiller har scoret imponerende 43 mål i denne sæson – det er et enkelt mere end Cristiano Ronaldo og tre mere end Lionel Messi.

Steven Gerrard mener, at Salah nu spiller på et niveau over den legendariske duo.

LÆS OGSÅ: Skadeskvaler i Liverpool: Stjerne set på hospital

Den tidligere Liverpool-spiller fortalte følgende til BT Sport.

– Han er i sit livs form. Det er svært at sammenligne ham med Ronaldo og Messi, fordi de har leveret på så højt niveau i så lang tid og har været pålidelige i mange år. Men uden skyggen af tvivl, så er han den bedste spiller på planeten lige nu.

Salahs to mål mod Roma i Champions League betyder også, at han nu har scoret ni mål i den sagnomspundne turnering. Det er flest mål af alle Premier League-spillere i Europas fornemmeste turnering i indeværende sæson. Der ud over blev han også kåret til årets spiller i Premier League i søndags.

Det skete blot en dag efter, at han udlignede rekorden for flest mål i en enkelt Premier League-sæson. Den rekord kan han slå, hvis det lykkes ham at score mod Stoke på lørdag.

LÆS OGSÅ: Salah afslører: Her er hemmeligheden bag min succes