En Arsenal-spiller har flere sider end sit forrygende forsvarsspil. Han indrømmer ting og sager omkring hans forskellige positioner på grønsværen i løbet af hans karriere. Det skriver Daily Star.

Af Anders Lang Jensen

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 13:  Laurent Koscielny of Arsenal FC during the UEFA Champions League group A between Paris Saint-Germain and Arsenal FC at Parc Des Princes on september 13, 2016 in Paris, France.  (Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Photo by Xavier Laine/Getty Images

For den nytilkomne tysker i Shkodran Mustafi har indrømmet, at han tidligere i sit fodboldliv, har været angriber. Det skete dengang forsvarsspilleren var hjemme i det tyske, og i klubben Hamborg for mange år siden.

Arsene Wenger havde ham som absolut topprioritet denne sommer, og lykkedes altså med at hente spilleren, som nok foretrækkes, at blive benyttet i den bagerste kæde… og altså ikke i den forreste, og helt på toppen.

Men den franske manager i London-klubben ved nok ikke, at hans nye forsvarer engang, var angriber og fokuserede på at lave mål. Og ikke at forsvarer dem.

Men hvem ved om Arsenal har løst deres angrebsproblem med deres nye forsvarsspiller, som altså nu har en ekstra position i ærmet.