Den engelske Arsenal-back Kieran Gibbs rygtes væk fra Emirates Stadium. Der er interesse fra to mindre Premier League-konkurrenter.

Af Lasse D. Drescher

Den 27-årige engelske venstreback Kieran Gibbs, rygtes endnu engang væk fra Arsenal og Emirates Stadium. Englænderen får ikke meget spilletid, og derfor kunne et Arsenal-exit være en god mulighed for mere spilletid.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Der er nogle mindre Premier League-klubber som viser interesse, ifølge The Mirror. Mediet skriver at West Bromwich og Watford har vist interesse, men at Watford skulle være favoritter på nuværende tidspunkt.

Kieran Gibbs er ifølge Mirror slet ikke tæt på at være at finde, i startopstillingen hos Arsenal. Nacho Monreal har været velspillende, og eftersom at Arsenal også hentede Schalke-backen Sead Kolasinac til klubben. Tyder det på at Gibbs ikke får meget spilletid.

Er den 27-årige englænder fortid hos Arsenal?

Squawka skriver samtidig at Kieran Gibbs ikke engang var med i Arsenal-truppen til Emirates Cup. Det var ifølge mediet et tydeligt tegn på, at Kieran Gibbs bør finde sig en ny klub at optræde for.

Læs også: La Liga-klubber i fælles front: INdsender klage over PSG efter Neymar-rygter