Den argentinske Boca Juniors-profil Cristian Pavón rygtes væk fra klubben. Der er nemlig stor interesse fra Arsenal, og det forventes at Arsenal vil udløse Pavóns frikøbsklausul.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie FootballLondon skriver at Arsenal skriver under med en ny spiller, i løbet af de næste par timer. Det tyder meget på at Arsenal har fundet, deres erstatning til Alexis Sanchez som forventes at forlade Emirates Stadium.

(Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

Cristian Pavón er den argentinske Boca Juniors-profil, som forventes at blive Arsenals nye signing. De fleste forventede at Wenger og Arsenal ville vente til sommer, men nu meldes det at Arsenal vil udløse argentinerens frikøbsklausul.

Frikøbsklausulen lyder ifølge det engelske medie, på omkring 230.000.000 kroner. Der skrives samtidig at grunden til at Arsenal formentlig sikre sig Boca Juniors-stjernen nu, er fordi han formentlig godt kan få et godt VM med Argentina.

Hvis Cristian Pavón får en god slutrunde til sommer, med det argentinske landshold. Vil han formentlig tilspille sig stor interesse, fra flere europæiske storklubber. De storklubber kan formentlig lokke med flere frynsegoder end Arsenal kan.

Den 21-årige argentinske Boca Juniors-profil har i denne sæson i Primera Divsion spillet 12 kampe. I de 12 kampe har Cristian Pavón formået at lave tre mål og fem assist, hvilket er ret solidt for den unge argentiner.

Mediet skriver at Arsenal har haft scouts til at holde øje med, den unge argentiner i en længere periode. Hvilket formentlig også er derfor at Arsenal er klar til at købe Cristian Pavón fri, af hans kontrakt.

Har Boca Juniors-profilen niveau til Premier League?

Mediet stiller dog et lille spørgsmålstegn ved, om den argentinske Boca Juniors-stjerne har niveauet til at overtage pladsen fra Alexis Sanchez. Cristian Pavón har vist et højt niveau, men det er hos det argentinske hold Boca Juniors.

Niveauet i Premier League er alligevel noget højere, end niveauet er i den argentinske liga Primera Division. Det er så der hvor det kan gå galt, hvis ikke Pavón er klar til at spille i Premier League.

Læs også: Agent: Denne FCK-stjerne skifter klub i dette transfervindue