FCK-stjernen, Youssef Toutouh, har et halvt år tilbage i F.C. København. Til sommer udløber hans kontrakt med klubben nemlig. Et salg allerede i dette vindue kan være på trapperne. Det mener spillerens agent, Darryl Powell.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

De sidste par år har han været fast mand i og omkring FC København og en fast bestanddel af det syn, der møder en, når man møder ind på træningsanlægget i KB.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub

De solide præstationer for den danske hovedstadsklub og de mange kampe har dog ikke kastet en transfer af sig. Det kan meget vel blive i dette vintervindue, at Toutouh skifter, såfremt man skal tro hans agent, Darryl Powell.

Således har Youssef Toutouh blot et halvt år tilbage af sin aftale med de forsvarende mestre, og såfremt FCK skal tjene penge på ham, skal han skibes af sted nu.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Mandag kunne den norske manager hos klubben, Ståle Solbakken, fortælle, at der ikke vil blive forlænget med Youssef Toutouh. Han kunne dog også afsløre, at der endnu ikke har været konkrete bud på midtbanespilleren.

Darryl Powell er dog ikke enig i det sidste. Til BT fortæller den engelske agent, at der er stor interesse for FCK-stjernen, som allerede i dette vindue kan forlade København.

Ikke optimale forhold hos FCK – han skal videre nu

”Jeg er overbevist om, at Youssef Toutouh skifter klub i det her transfervindue. Jeg tror ikke, at han ville komme til at spille så meget i FCK i foråret, så han skal videre nu”, siger Darryl Powell til BT.

25-årige Youssef Toutouh har samlet set spillet 132 kampe i Superligaen. Han var i sæsonen 2012/2013 udlejet til Esbjerg fB, hvor han fik 23 kampe.

Læs også: Vilde billeder: Se Brøndbys ny lækre omklædningsrum