Det er et af de helt vilde tilbud. Et af de tilbud, man bare ikke kan sige nej til. Real Madrid disker op med et særdeles lukrativt tilbud til Tottenham. Men kan Tottenham stå imod, og har de råd til at takke nej?

Gareth Bale fejrer sit hattrick hjemme på Bernabeu mod Deportivo La Coruna. [Denis Doyle/Getty Images]

Harry Kane har været en stor stjerne for Tottenham i de seneste par sæsoner. Det kan der ikke være to forskellige meninger om. Englænderen har bare fortsat med at banke boldene i kassene, og det har den store verden da også bemærket. Blandt andet Real Madrid.

Læs også: Tidligere OB- og FCK-målmand takker af: Jeg vil være målmandstræner

Real Madrid har udtrykt deres interesse for den engelske angriber, og de skulle således være klar til at åbne checkhæftet og sprænge banken for den sympatiske englænder.

Læs også: Agüero forlader Manchester City: Vil til denne klub til sommer

Angriberen har fået masser af omtale, fordi han har været helt ustyrlig. Således har han scoret 56 mål i 2017, hvilket gør ham til den mest scorende spiller i hele Europa.

Læs også: Her er de ti rigeste klubber i verden – Arsenal er nummer to

Ifølge den spanske avis, Sport, står den spanske kongeklub nu klar med intet mindre end 1,25 milliarder kroner. Oveni handlen smides samtidig Gareth Bale, der som bekendt er tidligere Tottenham-spiller.

Læs også: Officielt: Diego Forlan skifter klub for 10. gang i karrieren

Engelske Standard melder dog også, at Harry Kane kun forlader Tottenham til fordel for Real Madrid, hvis han selv beder om det. Det har Luka Modric og Gareth Bale gjort før, og det er sket mere eller mindre gnidningsfrit.

Læs også: Medie: 3 spillere som kan være interessante for Tottenham – dansker skal afløse Kane

Mauricio Pochettino vil dog, forståeligt nok, ikke af med Harry Kane og i et interview med spanske El Chringuito de Jugones i december måned fortalte han således: “Jeg håber, Harry Kane bliver hos os i mange år fremover. Jeg håber, han bringer en masse mål og titler til klubben, det er det, vi ønsker.”

Læs også: Liverpool-stjerne fortæller rørende historie: ‘Jeg løb væk hjemmefra for at spille fodbold’