Mohamed Salah kan meget vel have spillet sin sidste kamp for Liverpool. Han har nemlig en mundtlig aftale med en spansk storklub. Det skriver det spanske medie, Don Balon.

LONDON, ENGLAND – DECEMBER 22: Mohamed Salah of Liverpool celebrates his teams second goal during the Premier League match between Arsenal and Liverpool at Emirates Stadium on December 22, 2017 in London, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

I sommer valgte Liverpool at hente Mohamed Salah i AS Roma. Den egyptiske stjerne har vist sig som en klar forstærkning lige fra dag et, og generelt set været en kæmpe gevinst for The Reds, som netop har mistet Coutinho.

Nu kan Salah dog også være på vej væk.

Læs også: Mød verdens rigeste fodboldspiller: Han spiller for Leicesters reserver og er rigere end Messi og Ronaldo til sammen

Ifølge Don Balon har han nemlig indgået en mundtlig aftale med den spanske kongeklub, Real Madrid, om et skifte inden for de næste par sæsoner.

Læs også: Lækket: Denne klub bød 1,4 milliarder for Coutinho

Liverpool mistede så sent som i weekenden deres helt store stjerne, nemlig den brasilianske playmaker, Philippe Coutinho, til Barcelona.

Derfor vil et salg af Mohamed Salah, som også har været en af de helt store stjerner for Liverpool i denne sæson, utvivlsomt gøre ondt på både klubben og deres fans.

Læs også: Emre Mor på vej væk fra Celta: Interesse fra Tyrkiet

Læs også: United, City og Arsenal jagter alle den samme spiller: Kan købes for 300.000.000 kr

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Læs også: SKANDALE PÅ TWITTER: Premier League-stjerne sletter konto efter anklager om homofobi

Læs også: Avis: Messi afviste DENNE engelske gigant inden Barca-kontrakt

Læs også: BREAKING: Premier League-stjerne til lægetjek hos Liverpool i dag

Læs også: Medie: Verdensstjerne vil ikke forlænge kontrakten – kan være på vej til Real Madrid