Januar måned er aldrig kedelig for fodboldfanatikere. Årets første måned byder nemlig på et transfervindue, hvor klubberne kan forstærke sig, og det gør de engelske klubber i Premier League brug af. Derfor er der også en masse nyheder i rygtemøllen.

Den 24-årige brasilianer, Fred, spiller lige nu for Shakhtar Donetsk. Men det kan ændre sig med et knips. Således er han i øjeblikket jaget vildt af Manchester United, Manchester City og Arsenal. Den klejne og elegante offensive midtbanespiller kan ifølge Daily Star Sport købes fri for omkring 300 millioner danske kroner.

Læs også: Vanvittigt rygte: Bale skifter til Kina

Fred har spillet for Shakhtar Donetsk siden 2013.

Den ukrainske klub plejer at være en fast bestanddel i Champions League-gruppespillet, og denne sæson er ingen undtagelse. Således avancerede man sig til ottendedelsfinalerne i Europas fornemmeste fodboldturnering. Her skal man møde italienske AS Roma. Den første kamp vil blive spillet den 21. februar.

Ukrainerne var et af de fire hold i gruppe F, hvor hollandske Feyenoord, italienske Napoli og engelske Manchester City, som altså har lagt mærke til brasilianske Fred gennem gruppespillet.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Den engelske presse kan i øvrigt røbe, at Manchester United har kig på Gareth Bale. Arsenal øjner en mulighed for at tilknytte sig Leicesters Riyad Mahrez og Monacos Thomas Lemar.

Læs også: Liverpool gør sig klar til Coutinho-salg: Nu er erstatningen fundet

I Champions League-gruppespillet uddelte Shakhtar Donetsk i øvrigt klø til Manchester City, som indtil videre i denne sæson kun har lidt ét enkelt nederlag, og det skete altså i den ukrainske by.

Rinat Akhmetov står bag Shakhtar Donetsks oprejsning. Han er Ukraines rigeste mand, og har forsynet den ukrainske klub med mange penge i årenes løb. På grund af uroligheder i hjembyen er man dog flyttet til en midlertidig base i Lviv, hvor klubben for en stund spiller sine hjemmekampe.