Gareth Bale kan meget vel være på vej til Kinas rigeste klub, Guangzhou Evergrande, som ejes af de to verdensomspændende firmaer, Evergrande og Ali Baba. Det skriver The Mirror.

MONACO, MONACO – AUGUST 25: UEFA Best Player in Europe Award nominees, (2L-R) Antoine Griezmann, Gareth Bale and Christiano Ronaldo during the UEFA Champions League draw part of the ECF Season Kick Off 2016/17 on August 25, 2016 in Monaco, Monaco. (Photo by Harold Cunningham – UEFA/UEFA via Getty Images)

Kinesisk fodbold er kendt for at være et sted, hvor afdankede fodboldspillere rejser hen for at tjene ekstra mønt i løbet af deres seneste tid som professionelle fodboldspillere, men et skifte af en særlig kaliber er på vej til at finde sted, hvis man skal tro det britiske medie, The Mirror.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Ifølge mediet vil den kinesiske fodboldklub, Guangzhou Evergrande, vil forsøge at stjæle Gareth Bale for snuden af klubber som Manchester United og Tottenham.

Real Madrid forlanger hele 712 millioner kroner for den walisiske offensivspiller, og det er den kinesiske klub efter sigende villig til at efterkomme.

Læs også: Liverpool gør sig klar til Coutinho-salg: Nu er erstatningen fundet

Såfremt skiftet bliver en realitet, kan Bale se frem til at få sparring af den tidligere Real Madrid-spiller og VM-vinder, italienske Fabio Cannavaro, som i øjeblikket leder Kinas rigeste fodboldklub.

Læs også: BREAKING: Premier League-stjerne til lægetjek hos Liverpool i dag

Wales kom akkurat ikke med til VM i Rusland, da man tabte 1-0 til Irland på grund af en forsvarsfejl. Irland blev som bekendt senere hen ekspederet af det danske fodboldlandshold i den adgangsgivende playoff-runde.

Læs også: Mourinho er klar i spyttet: Hent denne Barcelona-profil til klubben

Foruden Gareth Bale indeholder det walisiske fodboldlandshold også Premier League-stjerner som Aaron Ramsey og Joe Allen.

Læs også: Zenit-stjerne rygtes mod Premier League-storklub