AF EMIL PLOVGAARD

Engelske Liverpool og brasilianske Philippe Coutinho har længe set ud til at skulle skilles, og det var da også en af sidste sommers helt store transferrygter. Rygterne er bare fortsat, og et skifte kan allerede være på trapperne i denne måned.

(Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Et skifte væk fra Liverpool er nu blevet endnu mere sandsynligt for Philippe Coutinho. Merseyside-klubben er nemlig klar til at sælge Philippe Coutinho. På én betingelse. Dani Ceballos hentes ind som erstatning for den brasilianske playmaker.

Liverpools Philippe Coutinho har efter sigende indgivet et transferønske til Liverpools bestyrelse i håbet om at skifte til FC Barcelona denne vinter.

Sneijder forlader Nice kvit og frit: Skifter til denne klub

Flere medier, herunder Daily Mirror, kan berette om en pris på 1,2 milliarder kroner. En pris, Liverpool er villig til at efterkomme.

Den spanske avis, Diario Gol, beretter ligeledes om en Coutinho-exit denne vinter, og kan i øvrigt meddele, at Liverpool allerede har udset sig en erstatning. Det bliver Real Madrids Dani Ceballos.

Onsdagens rygtebørs: Ny Everton-angriber, Chelseas nye back og hvor slem er Gabriel Jesus’ skade egentlig?

Ceballos får ikke meget spilletid for Real Madrid i øjeblikket, og derfor bør Liverpool have mulighed for at hente den tidligere Betis-spiller til klubben.

Den manglende spilletid har angiveligt ført til et skænderi mellem Dani Ceballos og Zinedine Zidane, og de to parter er blevet enige om et skifte væk for Ceballos.

Diario Gol beretter, at Ceballos har modtaget fem tilbud fra klubber rundt omkring i verden – heraf er et af disse altså fra Liverpool.

 

 STOR UDVIKLING I SAGEN OM DE GEA: NU HAR HAN TRUFFET SIN BESLUTNING

Nike havde allerede taget glæderne (eller sorgerne) på forskud, da de annoncerede, at Coutinho allerede var skiftet til FC Barcelona. En historie, du kan læse meget mere om her.