Af Anders Lang Jensen

Liverpools Philippe Coutinho rykker nærmere et skifte til FC Barcelona, og januars transfervindue åbner i morgen, når kalenderen viser den 1. januar 2018. Nu kan det dog vise sig, at vi alle får en nyhed om et skifte før ventet. 

Om der var tale om et PR-stunt, eller en kæmpe bommert vides ikke. På den officielle online Barca-shop skrev Nike natten til søndag, at Philippe Coutinho er klar til at lyse Camp Nou op, og at man kan købe trøjen med brasilianerens navn.

LÆS OGSÅ: Woodburn væk fra Anfield: DENNE traditionsklub venter

 

Teksten på hjemmesiden var: “Hvor magien sker. Philippe Coutinho er klar til at lyse Camp Nou op. Køb din 2017/18 FC Barcelona-trøje med magikerens navn på. Vær hurtig – der er gratis tryk indtil den 6. januar.”. Se billedet lige nedenunder.

Teksten og reklamen for Philippe Coutinho var online i omkring en time, inden den så blev fjernet igen. Kiggede man nærmere på adressen for den side, man kunne klikke sig ind på, for at købe Coutinho-trøjen kunne man se, at datoen stod til den 1. januar, hvilket som skrevet først er i morgen.

LÆS OGSÅ: Barca-profil til klubben: Skifter væk hvis Coutinho kommer!

 

Noget tyder derfor på, at der arbejdes i kulissen, og at Nike og Barca forbereder sig på, at Coutinho bliver Barca-spiller meget snart. Det ligner altså, at tøjgiganten har lavet noget af en bommert. Det interessante er uden tvivl, at datoen skulle være 1. januar.

Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images

Dermed kan det altså være, at når vi alle står op efter aftenens nytårsfest i morgen, så er Liverpools Philippe Coutinho endegyldigt FC Barcelona-spiller. En anden mulighed kan også være, at man fra Nikes side blot ville være klar, hvis transferen skulle blive en realitet, men ved en fejl smed den på hjemmesiden.

Og så er der ellers bare at ønske godt nytår til alle. Om man er Liverpool- eller Barcelona-fan, som enten kan vågne op til gode nytårsnyheder eller det helt modsatte. Hvad håber du på?

LÆS OGSÅ: Afslører han det på twitter?: Harry Kane til Real Madrid