Af Anders Lang Jensen

På Anfield er der offensive kvalitetsspillere nok, og målene er mange, når Jürgen Klopps tropper marcherer frem i den engelske Premier League. Den purunge waliser Ben Woodburn er ved at være klar til førsteholdsfodbold.

Bare ikke på Anfield endnu og derfor er en lejeaftale på bordet for Championship-klubben Sunderland. Sunderland kæmper i bunden af 2. divisionen i det engelske fodboldsystem siden nedrykningen fra Premier League.

Der skal nye kræfter ind til holdet fra Nordengland for at kæmpe videre i den engelske Championship. 18-årige Ben Woodburn er et kæmpetalent og skal have regelmæssig spilletid for at fortsætte udviklingen, af det talent waliseren uden tvivl besidder.

Photo by Lachlan Cunningham/Getty Images

Ifølge avisen Liverpool Echo pønser Sunderland på at hente Woodburn til klubben. Hos Liverpool ser man en stor fremtid i den offensive brite, men fast spilletid i den næstbedste engelske række vil gavne den 18-årige Woodburn meget.

I sidste sæson spillede Woodburn 9 kampe for Liverpools førstehold, men i denne sæson er spilletiden ikke helt den samme. Blot en enkelt kamp i EFL-cuppen mod Leicester City er det blevet til. Ellers har den stået på kampe for klubbens U23-hold i stedet.

Staben på Anfield føler netop nu, at tiden er inde for waliseren at komme ud på leje. Her er Sunderland en mulighed, melder avisen. Det tidligere Premier League-mandskab Sunderland roder rundt på tredjesidste pladsen i Championship.

Med blot 19 point efter 23 spillerunder har nordenglænderne skuffet fælt i deres ønske og jagt på at rykke op i det fineste engelske selskab igen. Derimod ligner hold som Wolverhampton, Cardiff, Derby, Bristol og Leeds hold, der skal kæmpe om oprykning til den pengestærke Premier League.

Udover Woodburn er Sunderland også interesserede i Liverpools tredjemålmand Danny Ward, som avisen dog ikke ser som en sandsynlig transfer. Liverpool-manager Jürgen Klopp ønsker ikke at sende keeperen væk, da tyskeren vil have en god backup for de to øvrige målmænd i truppen.