Af Anders Lang Jensen

Tottenhams spydspids Harry Kane må siges at være mere eller mindre brandvarm for London-klubben. Den engelske landsholdsstjerne scorer vanvittig mange mål i den hvide trøje, og det vækker naturligvis interesse. 

Photo by Michael Regan/Getty Images

I kalenderåret 2017 er Kane den mest scorende spiller. Spillere som Lionel Messi, Edinson Cavani og Cristiano Ronaldo har englænderen slået på de sidste 12 måneder. Med et hattrick i sidste Premier League-runde hjemme mod Southampton slog han også Alan Shearers engelske rekord for flest scorede Premier League-mål på et kalenderår.

LÆS OGSÅ: Barcas ønskeliste: Vil hente DISSE 5 røverkøb

 

Spekulationerne omkring et skifte væk fra Tottenham er mange, hvor større klubber specielt Real Madrid og FC Barcelona nævnes som kandidater, der jagter den 24-årige målmager. Tottenham ønsker dog ikke at sælge, og i så fald vil Kane blive verdens velsagtens dyreste fodboldspiller.

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Tilbage i 2014 er der dog nu dukket et interessant tweet op på de sociale medier fra manden selv Harry Kane. Under Champions Leagues semifinaler mellem dengang Real Madrid og Bayern München. Her scorede spanierne til 3-0 i løbet af kampen.

LÆS OGSÅ: Woodburn væk fra Anfield: DENNE traditionsklub venter

 

Derefter skrev den engelske superstjerne på sit tweet: ”Det er som en FIFA-kamp. 3 og videre!” Derefter hashtagget ”HalaMadrid” som er et råb for tilhængere af kongeklubben i den spanske hovedstad. Det sætter altså gang i snakken om Kanes support til Real Madrid.

Efterfølgende svarede flere spanske fans på Harry Kanes kommentar i twitter. Flere skriver ”Vi venter på dig til næste sæson” og ”Kom til Real Madrid”. Fansene på Santiago Bernabeu er altså ikke ligefrem afvisende overfor at se den engelske angriber i den hvide Madrid-trøje.

 

Tilbage i november måned var Harry Kane dog ikke bleg for at afvise interesse fra andre klubber. Englænderen er glad hos Christian Eriksens Tottenham. ”Mit mål er at spille for Tottenham i hele min karriere. Vi har et fantastisk hold og en god træner. Lige nu passer alt mig godt, og jeg er glad”, sagde Kane til den store tyske avis Bild.

LÆS OGSÅ: EKSLUSIVT: SÅ meget tjener Kasper Schmeichel i Leicester