AF EMIL PLOVGAARD

Den spanske landsholdsmålmand, David de Gea, har været kædet sammen med et skifte til Real Madrid igennem længere tid de seneste måneder.

(Photo by Marc Atkins/Mark Leech/Getty Images)

Den 27-årige målmand var meget tæt på at skifte til de spanske giganter i 2015, men en for sent indkommen fax var skyld i, at De Gea den dag i dag stadig spiller i Manchester United.

Senest er det blevet rygtet, at Real Madrid var klar til at forsøge en sidste gang for at lokke David de Gea til klubben i slutningen af sæsonen. Florentino Perez er efter sigende desperat efter at erstatte den nuværende førstemålmand, Keylor Navas, da Perez ikke mener, han er god nok.

TOP 100: DE STØRSTE TRANSFERS I SUPERLIGAENS HISTORIE

El Confidencial: De Gea bliver hos Manchester United – Courtois til Real Madrid?

Men ifølge det spanske medie, El Confidencial, har De Gea truffet sin beslutning: Han vil gerne blive hos Manchester United.

Den spanske stjerne har angiveligt fortalt Real Madrid, at han føler sig værdsat under José Mourinho, og at han ikke vil forlade Old Trafford. End ikke, hvis en markant lønstigning skulle bruges som lokkemad hos madrilenerne.

Real forventes nu at gå efter Thibaut Courtois fra Chelsea, som også længe har ligget som et emne for Florentino Perez og co.

TOP 15: DE DYRESTE TRANSFERS I PREMIER LEAGUE

Belgierens fremtid hos The Blues er usikker, idet de to parter endnu ikke er nået til enighed om en ny kontrakt.

De Gea og United skal i aktion fredag aften, når Red Devils tager imod Derby på Old Trafford i FA Cuppens fjerde runde.

Mourinhos mænd går ind til opgøret med en fornem 2-0-sejr på Goodison Park i bagagen. Anthony Martial og Jesse Lingard stod bag de afgørende mål, der sænkede Sam Allardyces mandskab.

KLAVAN FRA LIVERPOOL SCOREDE ESTLANDS FØRSTE PREMIER LEAGUE-MÅL: HVILKET LAND BLIVER DET NÆSTE?