AF EMIL PLOVGAARD

Den hollandske fodboldstjerne, Wesley Sneijder, har ikke fået den ønskede succes hos OGC Nice, og derfor kan hollænderen få lov til at skifte kvit og frit. Han rygtes tæt på en ny klub.

AMSTERDAM, NETHERLANDS – NOVEMBER 09: Wesley Sneijder of the Netherlands in action during the international friendly match between Netherlands and Belgium at Amsterdam Arena on November 9, 2016 in Amsterdam, Netherlands. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

I sommer røg Wesley Sneijder til den franske klub OGC Nice, som rummer over spillere som Mario Balotelli og Jean Michael Seri, men det er ikke blevet til den ønskede succes i den sydfranske by, hvor det har været småt med spilletid.

STOR UDVIKLING I SAGEN OM DE GEA: NU HAR HAN TRUFFET SIN BESLUTNING

Den franske sportsavis, L’Equipe meddeler nu, at den hollandske stjerne har fået lov til at forlade den franske klub helt gratis. Sportsavisen skriver endvidere, at han er tæt på at lande en aftale med LA Galaxy, der spiller i MLS og tidligere har haft spillere som David Beckham og Abel Xavier på lønningslisten.

SPILLEREN SOM MOURINHO VIL HAVE – MEN DET MÅ HAN IKKE

Den 33-årige playmaker skiftede som bekendt til franskmændene på en et-årig kontrakt i sommer, men formåede kun at få fire kampe fra start i Ligue 1 i denne sæson, og derfor fik han altså lov til at forlade klubben på en fri transfer.

ONSDAGENS RYGTEBØRS: NY EVERTON-ANGRIBER, CHELSEAS NYE BACK OG HVOR SLEM ER GABRIEL JESUS’ SKADE EGENTLIG?

I hans seks måneder for klubben nåede hollænderen otte kampe i alt, hvoraf de fem var i ligaen og de tre i europæisk sammenhæng.

Sneijder har spillet flere kampe for sit land end nogen anden spiller. Han har nemlig optrådt for Oranje 133 gange. Det bliver til det sjette skifte i hans karriere, der har budt på ophold i Ajax, Real Madrid, Inter, Galatasaray og Nice.