AF EMIL PLOVGAARD

José Mourinho har udvalgt sin førsteprioritet i januar måneds transfervindue – men han er blevet fortalt, at han ikke kan købe ham. Ed Woodward blokerer for Mourinhos drømmehandel.

EPA/HANNAH MCKAY

Den portugisiske træner har efter sejren over Everton indrømmet, at han er nødtvunget til at forsyne sig med friske forstærkninger på transfermarkedet i denne måned.

Der har manglet kvalitet hos nogle positioner for Manchester United i denne sæson, herunder venstrebacken. Og ingen af de nuværende spillere er en brugbar løsning på problemet. Mourinho er i hvert fald ikke blevet overbevist om deres evner og kunnen.

Danny Rose ses yderst til højre. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Tottenham-backen, Danny Rose, som er tilgængelig for omkring 50 millioner pund er førstevalg hos den portugisiske træner, som igennem længere tid har haft den engelske back på sin ønskeseddel.

Men kilder tæt på Old Trafford-klubben meddeler nu, at Mourinho er rasende over, at Ed Woodward har foreslået, at der købes yngre og billigere alternativer ind.

STOR UDVIKLING I SAGEN OM DE GEA: NU HAR HAN TRUFFET SIN BESLUTNING

Woodward har efter sigende fortalt Mourinho, at såfremt Rose købes, skal han af med et par spillere i dette transfervindue, eller også må handlen udskydes til sommer.

Mourinho fortalte i december, at han bliver nødt til at spendere mange flere penge, end de 300 millioner pund, som han allerede har brugt, hvis United skal konkurrere med bysbørnene fra Manchester City.

Mourinho bor stadig på hotel – er han på vej væk?

Selv om Mourinho stadig er indlogeret på et hotel i Manchester, og ikke har fundet fast ejendom, er han opsat på at blive i klubben i mange år. Men de nylige skænderier med Woodward kan altså gøre, at portugiseren lige tænker sig om en ekstra gang, før han sætter sin underskrift på en ny kontrakt med Red Devils.

 

United slog Everton med 2-0 nytårsdag, hvor Anthony Martial og Jesse Lingard fandt vejen til netmaskerne. De er dog stadig 15 point bag Manchester City, som i går slog Watford med 3-1.

TOP 100: DE STØRSTE TRANSFERS I SUPERLIGAENS HISTORIE