Real Madrid er faldet i snak med en af de helt store stjerner i fodboldverdenen. Der er opstået sød musik mellem Real Madrid og belgiske Eden Hazard.

MADRID, SPAIN – OCTOBER 22: Head coach Zinedine Zidane of Real Madrid attends a press conference at Valdebebas training ground on October 22, 2016 in Madrid, Spain. (Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Real Madrid har i indeværende sæson haft svært ved at følge med FC Barcelona, men det rådes der efter sigende bod på nu. En offensivspiller skal nemlig hjælpe med at forstærke det ellers stærkt besatte Los Blancos-mandskab, der ikke har fået tingene til at fungere i denne sæson.

Læs også: Vildt: Så mange penge tjente Carlos Tevez under sit ophold i Kina

Det franske medie, RMC, skriver nemlig, at Eden Hazard afvist to tilbud fra Chelsea om en kontraktforlængelse. Endvidere skriver mediet, at Real Madrid skulle have kontaktet Hazards personlige stab for at lokke ham til den spanske hovedstad.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Angiveligt har de to parter været i kontakt med hinanden i op til flere uger. Det skriver det franske medie, RMC.

Læs også: Carragher med bemærkelsesværdig udtalelse: Dette Premier League-hold har ligaens bedste angreb

På søndag fylder den belgiske verdensstjerne, Eden Hazard, år. Han bliver 27. Der kan være tale om en fødselsdagsgave for Hazard. I fremtiden kan han muligvis komme til at spille med stjerner som Gareth Bale og Cristiano Ronaldo.

Læs også: PSG vil have Ronaldo – sender superstjerne med i købet

I øjeblikket ligger Real Madrid placeret på en noget skuffende fjerdeplads i La Liga. Det er ikke det, madrilenerne har været vant til i løbet af de seneste år. De har dog en kamp i hånden. Der er hele 14 point op til FC Barcelona, som suverænt indtager førstepladsen.

Læs også: Fansene har talt: Liverpool skal erstatte Coutinho med denne stjernespiller