Den tidligere Liverpool-spiller, Jamie Carragher, som for tiden også er ansat på MTG, der ejer den danske tv-kanal, TV3+, og fungerer som Champions League-ekspert, er kommet med en ret bizar udmelding. Han mener nemlig, at Arsenals offensiv er bedre end Manchester Citys ditto.

(Photo by Matthew Lewis/Getty Images)

Manchester Citys offensiv har været helt uregerlig i denne sæson, og det har bare vrimlet med mål. Særligt Raheem Sterling har været iøjnefaldende for The Citizens. Derfor vækker udtalelsen også undren i det engelske, hvor ikke alle er lige enige i den gamle forsvarsspillers holdning.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Efter Arsenals 2-2 kamp mod Chelsea i onsdagens opgør, blev Arsenals offensive trio bestående af Alexis Sanchez, Alexandre Lacazette og Mesut Özil rost til skyerne af den nuværende ekspert på britisk tv.

”De kommer fra en kamp mod Manchester United, Liverpool og i aften mod Chelsea, og de bliver bare ved med at forbedre sig. Arsenals tre forreste er bedre end Manchester Citys tre forreste med Sané, Agüero og Sterling.

Læs også: Fansene har talt: Liverpool skal erstatte Coutinho med denne stjernespiller

City har scoret 64 mål – Arsenal 40…

Til sammenligning kan det nævnes, at Arsenal i denne sæson har scoret 40 mål i denne Premier League-sæson, mens Manchester City har leveret hele 64 mål i modstandernes net.

Efter onsdagens 2-2-opgør mod Chelsea er Arsenal nu nede på en sjetteplads. Det er imidlertid langt fra de oprindelige forventninger om en placering i top-4. Der er i øjeblikket fem point op til Liverpool på fjerdepladsen.

I toppen af ligaen ser det ud til, at Manchester City bliver mestre i denne sæson. 20 sejre og 2 uafgjorte afspejler en fuldstændig vanvittig sæson. The Citizens har da også tilegnet sig 62 point i bare 22 kampe, og dermed er man 15 point foran nærmeste forfølger på andenpladsen, Manchester United.

Læs også: Hemmelig klausul i Messis kontrakt: Kan forlade Barcelona helt gratis