Emre Mor ligner en færdig mand på Balaídos, som er Celta Vigos hjemmebane.

LENS, FRANCE – JUNE 21: Emre Mor of Turkey and Pavel Kaderabek of Czech Republic compete for the ball during the UEFA EURO 2016 Group D match between Czech Republic and Turkey at Stade Bollaert-Delelis on June 21, 2016 in Lens, France. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Celta Vigo spillede søndag aften 2-2 mod Real Madrid. Daniel Wass scorede og assisterede i opgøret, men Emre Mor spillede altså ikke nogen markant rolle i kampen. Succes er det heller ikke blevet til meget af for den tidligere FC Nordsjælland-spiller.

Derfor søger han nu væk fra den galiciske klub. Den tyrkiske landsholdsspiller er nemlig træt af at vente på chancen i Vigo, og føler sig ikke tilpas i den spanske kystby.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Ikke haft succes i udlandet… endnu

Efter et succesfuldt ophold hos danske FC Nordsjælland, skiftede Emre Mor til Borussia Dortmund. Her blev han dog hurtigt vejet for let og efterfølgende kasseret.

Derfor skiftede han i sommer til spanske Celta Vigo for godt og vel 100 millioner danske kroner. Her har dansk-tyrkeren dog aldrig fundet sig til rette, og det tredje klubskifte i karrieren kan meget vel komme på tale.

Læs også: Liverpool gør sig klar til Coutinho-salg: Nu er erstatningen fundet

Det tyske medie, transfermarkt.de, skriver, at den tyrkiske storklub Galatasaray efter sigende skulle være interesserede i Emre Mor. I første omgang er der dog tale om en lejeaftale, før de to parter binder sig endeligt fast på hinanden.

Læs også: United, City og Arsenal jagter alle den samme spiller: Kan købes for 300.000.000 kr

Emre Mor venter stadig på sit helt store gennembrud ude i det store Europa. Men på trods af sin unge alder, er det allerede blevet til flere landskampe på det tyrkiske landshold.