Når snakken går på verdens rigeste fodboldspiller, falder tankerne uden at tænke hen mod spillere som Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Neymar – men denne 19-årige dreng fra Brunei, som til daglig spiller for Leicester, slår dem alle med flere længder.

I denne artikel skal du møde Faiq Bolkiah. Han er nevø til sultanen af Brunei, Hassanal Bolkiah. Bruneis sultan er god for mere end 100 milliarder dollars.

Den talentfulde kantspiller har spillet i England i et stykke tid, hvor han startede karrieren hos AFC Newbury.

I 2009 blev Bolkiah en del af Southamptons velrenommerede akademi. Selvom han ikke blev tilbudt en professionel kontrakt hos The Saints, blev han alligevel tilbudt en prøvekontrakt hos Arsenal.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Her deltog han i den såkaldte Lion City Cup, og her blev det sågar til et mål fra den bruneiske landsholdsspiller.

Efter et stykke tid gik turen til Chelsea, som tilbød ham en to-årig kontrakt. Han blev dog kun i et år hos The Blues, før turen gik til Premier League-vinderne fra 2016.

Selvom han er født i USA har Bolkiah valgt at spille for Bruneis landshold, og her er det blevet til ni optrædener med et mål til følge.

Læs også: Usain Bolt er på vej til Manchester United

For at give dig en nogenlunde fornemmelse af, hvor mange penge, Bolkiah har, bliver vi nødt til at introducere dig for Leicester-spillerens far, Jefri.

Broderen til sultanen af Brunei bruger angiveligt mere end 300 millioner kroner om måneden på biler, ure og dyre kuglepenne.

Da Jefri skulle fejre sin 50-års fødselsdag skulle det selvfølgelig gøres med manér. Ingen ringere end popstjernen, Michael Jackson, blev fløjet over til en lille intimkoncert.

Læs også: Avis: Messi afviste DENNE engelske gigant inden Barca-kontrakt

Til formålet havde han valgt at bygge et stadion kun til Michael Jacksons koncert. King of Pop gik i øvrigt derfra med mere end 100 millioner kroner i kufferten.

Nu kender du også den rigeste fodboldspiller i hele verden. Faiq Bolkiah.

Herunder kan du se et billede af Leicester-spilleren og hans far.

https://www.instagram.com/p/BbJijlElTbV/