Premier League-storklubben Arsenal har stor interesse i solid Borussia Dortmund-forsvarsspilleren Sokratis, som efterhånden er blevet 30 år.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet footballfancast, har Arsenal en forsvarsspiller i kikkerten. Det er endnu engang Borussia Dortmund-forsvarsspilleren Sokratis Papastathopoulos, som rygtes mod den engelske storklub Arsenal.

(Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Det hele skyldes formentlig flere ting, først og fremmest ankomsten af Unai Emery, spiller formentlig en stor rolle. Samtidig med at Arsenals forsvar ikke har været super solidt, og derfor skal der formentlig handles ind.

Prisen som det meldes at Dortmund-forsvarsspilleren Sokratis forventes at koste, ligger på omkring 135.000.000 kroner. Det er i de flestes optik en ret billig pris, eftersom at Sokratis i flere sæsoner har været ret solid, for den tyske storklub.

Den græske forsvarsspiller er også kun 30 år, så derfor må man forvente at den solide forsvarsspiller har et par sæsoner tilbage, hvor han kan præstere godt og på et højt niveau. Det er formentlig noget de kan få brug for, hos den engelske storklub.

Shkodran Mustafi er rimelig skadesfri, så planen forlyder sig på at Emery og Arsenal leder efter en solid makker. Dog tyder det også på at Arsenal ikke ligefrem vil ud og sikre sig et ungt talent, da de formentlig prioriterer erfaring lidt højere end talentet.

Det er tydeligt at Unai Emery vil forstærke Arsenal-mandskabet

Unai Emerys plan er formentlig også bare at forstærke truppen, frem mod den kommende Premier League-sæson. Den efterhånden aldrende franskmand Laurent Koscielny er på sin vis ret skrøbelig.

Derfor er Laurent Koscielny ikke en forsvarsspiller som Arsenal og Unai Emery forventes, at kunne stole fuldstændig på. Da Koscielny generelt bliver meget skadet, hvilket både er synd for ham, men også et kæmpe problem for Premier League-storklubben Arsenal.

Læs også: Son skal formentlig i militæret: Derfor har Tottenham fundet en erstatning hos PSG