Tottenham har fundet en erstatning hos PSG, såfremt at Son skal til hjemlandet for at være i militæret.

Af Lasse D. Drescher

Der er stadig uvished, om hvor vidt Tottenham-stjernen Son Heung-Min skal i militæret. Hvis det sker, så vil Son forlade Tottenham, og derfor bør Tottenham overveje spillere som kunne overtage rollen.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

I skrivende stund rygtes PSG-spilleren Julian Draxler mod den engelske storklub. Den tyske kantspiller har ikke slået igennem, efter skiftet til den franske storklub. Derfor kunne et PSG-exit formentlig være en mulighed, for den 24-årige tysker.

Hvis Son Heung-Min skal ind i militæret, for hans land, vil han være væk i to års tid. Det blev i den forgangne sæson til 18 scoringer, og 11 assist for den sydkoreanske kantspiller. Son var i løbet af sæsonen, en af de helt store stjerner hos Tottenham-mandskabet.

Julian Draxler var i sin tid hos Bundesliga-klubben Wolfsburg en solid spiller, og var betragtet som en af tidens store tyske talenter. Dog er det talent for alvor ikke kommet til syne, efter hans store skifte til Ligue 1-storklubben PSG.

I denne sæson har Julian Draxler lavet fem scoringer og 10 assist, for den franske storklub. Det er selvfølgelig ikke helt de samme tal som Son, men omvendt så har Son bare været suveræn for Tottenham i denne sæson.

Er tyskeren en solid mulighed, som erstatning for Son?

Ifølge Transfermarkt er den 24-årige Julian Draxler værdisat til omkring 265.000.000 kroner. Det er en pris som det forventes, at Tottenham skulle stå klar til at betale. Dog må det jo ligesom fastslås, at man hos Tottenham foretrækker at se Son Heung-Min blive hos Tottenham.

Men hvis at sydkoreaneren bliver bragt til hjemlandet, for at skulle i militæret. Så er der for Premier League-storklubben altså ikke så meget at stille op, og så må de bare ud og finde sig en erstatning som kan erstatte Son i de næste to års tid.

Læs også: Manchester United-stjerne er eftertragtet hos Serie A-storklub