Serie A-storklub har stor interesse i Manchester United-stjerne, som rygtes væk fra klubben.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver, at der er interesse i Manchester United-stjerne fra Serie A-storklubben Juventus. Spilleren som den italienske storklub skulle have interesse i, er den 22-årige franske kantspiller, Anthony Martial.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Anthony Martial er stadig et emne som bliver omtalt meget, og der er stor tvivl om hans fremtid hos Manchester United. José Mourinho har ikke givet udtryk for at være synderligt begejstret, for at bruge Martial.

Derfor kunne et skifte væk fra den engelske storklub, være en mulighed for Martial, til at sikre sig selv spilletid. Franske Anthony Martial har brug for mere spilletid, såfremt han for alvor ønsker at udvikle sig.

Det fremgår tydeligt, at Premier League-storklubben har flere spillere i kikkerten, frem mod den kommende sæson. Derfor er det formentlig også nu at Mourinho skal overveje eventuelle salg.

Dog er der formentlig ikke tvivl om at Mourinho får en solid pengesum, at handle ind for i løbet af sommeren. Så derfor kan man formentlig godt forvente nogle Manchester United-handler, i løbet af sommeren.

José Mourinho vil formentlig gøre hvad han kan, for at komme tættere på endnu et Premier League-trofæ til Manchester United. Manchester United fik sølv i sidste sæson, men de var 19 point efter Manchester City, hvilket er en del.

Kan Manchester United indhente Manchester City?

Manchester City var fuldstændig suveræne i sidste sæson, og Manchester United håber formentlig på at opnå samme niveau. José Mourinho har allerede hentet den brasilianske midtbanespiller, Fred, til klubben.

De fleste er tilfredse for at se Manchester United handle rimelig tidlgit ind, men de kræver formentlig også flere handler. Det forventes som tidligere nævnt også at ske, i løbet af transfervinduet.

Læs også: Arsenal ringer personligt: Vil have Sevilla-stjerne til London