AS Monaco-profilen Thomas Lemar rygtes igen væk fra Ligue 1-storklubben. Det er Arsenal som viser stor interesse i den velspillende 21-årige franskmand.

Af Lasse D. Drescher

Den 21-årige franske AS Monaco-stjerne Thomas Lemar, er tidlibere blevet rygtet væk fra den franske storklub. Nu rygtes Lemar væk igen, og det er Premier League-storklubben Arsenal som viser stor interesse.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

AS Monaco har i denne sæson overrasket alt og alle, specielt fordi de har det absurd unge hold som de har. Den franske storklub har stillet op med rigtig mange unge spillere, specielt på midtbanen og i angrebet.

AS Monaco har allerede solgt Bernardo Silva, og Thomas Lemar er ifølge Metro tæt på at forlade klubben samtidig. Resten af AS Monaco-spillerne som rygtes væk er Fabinho, Bakayoko, Mbappé og Mendy.

Thomas Lemar har i den netop afsluttede sæson spillet 55 kampe for AS Monaco. I de kampe er det blevet til 14 mål og 17 assist.

Er den franske Monaco-profil de mange millioner værd?

Det engelske medie Metro skriver samtidig, at Arsenal skulle have et bud klar. Dog forventes det ikke, at AS Monaco vil lade Thomas Lemar forlade klubben til den pris. Buddet som Arsenal har lagt er ifølge mediet omkring 250.000.000 kroner.

Metro forventer at der vil ske en del ting hos Arsenal, i løbet af sommerens transfervindue. Arsenal har allerede sikret sig den første signing. Det er Schalke-spilleren Sead Kolasinac, som formentlig bliver førstevalg på venstrebacken.

Læs også: Liverpool rykker ind: Klopp og co. i dialog med Arsenal-profil