Den svenske landsholdsspiller Emil Forsberg rygtes væk, fra den tyske Bundesliga-klub RB Leipzig. Der er stor interesse i den 26-årige svensker, fra Premier League-storklubben Arsenal, som har fået ny træner frem mod den nye sæson.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Soccersouls skriver at Arsenal nu har interesse, i Bundesliga-spilleren Emil Forsberg. Den 26-årige svensker har længe været velspillende, hos den tyske klub RB Leipzig. Forsberg blev i sidste sæson rygtet væk, men det endte ikke ud i en afsluttet handel.

(Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Unai Emery er for nyligt blevet afsløret, som den nye Arsenal-træner. Emery har ifølge mediet gået forrest, i at sige at han gerne vil have Emil Forsberg til Emirates Stadium. Emil Forsberg har ifølge mediet en forventet pris, som han forventes at koste.

Den pris ligger ifølge mediet, på omkring 430.000.000 kroner. Svenske Emil Forsberg er en af de helt store stjerner, hos Bundesliga-klubben. Mediet fastslår samtidig at Arsenal kan komme til at få et ret farligt angreb, hvis de sikre sig svenskeren.

Så kan de tre frontspillere hos Arsenal, blive Henrikh Mkhitaryan, Pierre-Emerick Aubameyang og Emil Forsberg. Samtidig med at den tyske landsholdsspiller Mesut Özil så forventes, at kunne ligge bag dem, og servere en masse bolde.

Bliver Arsenal en Premier League-bejler i den kommende sæson?

Der er ifølge mange Arsenal-tilhængere store forventninger, til Unai Emery. Da de håber på at de for alvor kan komme tilbage, i toppen af engelsk fodbold og europæisk fodbold. Dog kræver det så at Arsenal går ud og handler ind, da deres trup formentlig ikke er bred nok, i øjeblikket.

Mange forventer dog også, at Arsenal skal ud og forstærke deres forsvar. Eftersom at de ofte har store problemer i forsvaret, samtidig med at deres profiler i forsvaret er meget skadesplagede, så derofr skal de jagte forstærkninger.

Læs også: UEFA: Her er de bedste 18 spillere i Champions League i denne sæson – ingen Liverpool-spillere med