PSV-profilen Hirving Lozano rygtes væk fra den hollandske klub. Der er ifølge engelsk medie, stor interesse fra Premier League-storklubben Arsenal.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Metro skriver, at Premier League-storklubben Arsenal har stor interesse i mexicansk fodboldspiller. Det er den 22-årige mexicanske kantspiller Hirving Lozano som har spiller godt for tiden.

(Photo by Jordan Mansfield/Getty Images)

Hirving Lozano har i denne sæson skrevet under med den hollandske klub PSV Eindhoven. Lozano har været velspillende i denne sæson, og han har formået at lave ti mål i løbet af 12 ligakampe for den hollandske klub.

Metro skriver at PSV kræver mange penge, for den unge mexicanske kantspiller. Det forventes at Arsenal skal op og byde omkring 305.000.000 kroner, før at PSV på nogen måde vil overveje et eventuelt salg.

Dog vil flere formentlig undre sig lidt, over hvorfor prisen på Hirving Lozano er så høj. Eftersom at det først er i denne sæson, hvor Lozano er kommet frem på fodboldscenen. Efter skiftet til den hollandske klub.

Hirving Lozano forlod den mexicanske fodboldklub CF Pachuca, hvor Lozano står noteret for lidt over 120 kampe og 31 mål, i løbet af tre år. Dog virker det også lidt sært, hvis Arsenal går ud og bruger så mange penge på mexicaneren.

Går Arsenal ud og spenderer mange penge igen?

Premier League-storklubben Arsenal var ude og bruge mange penge, for engangs skyld i løbet af sommerens transfervindue. London-storklubben hentede nemlig den franske Lyon-stjerne Alexandre Lacazette til Emirates Stadium.

Arsenal plejer som regel at have svært ved at gå ud, og spendere mange millioner på stjerner. Det har været eftertragtet hos Arsenal-fansene, at de endelig ser en stjerne, og det har de så fået i Alexandre Lacazette.

Men om Hirving Lozano er god nok til at Arsenal bør sende de mange penge mod PSV vides ikke. Mexicaneren har som tidligere nævnt ikke befundet sig på et højt fodboldniveau, i en længere periode. Derfor er det svært at afgøre hvad der sker.

Læs også: Arsenal udnyttede ikke Oxlade-Chamberlains enorme målscoringsevne…