Premier League-storklubben Arsenal har udkig på endnu en signing. Det er den 25-årige Sporting-stjerne William Carvalho, som ifølge et portugisisk medie forventes at forlade Sporting denne sommer.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-storklubben Arsenal har allerede været solidt igang på transfermarkedet. Der er hentet Alexandre Lacazette og Sead Kolasinac til Emirates Stadium, og det har bestemt ikke været billigt for Arsenal.

(Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

Det har overrasket mange, at Arsene Wenger endelig har spenderet rigtig mange penge. På den målfarlige angriber, som Arsenal har været på jagt efter i de sidste par sæsoner. Nu rygtes endnu en spiller mod Arsenal.

Spilleren er den 25-årige Sporting-stjerne William Carvalho, som er en meget solid defensiv midtbanespiller. Carvalho optrådte i den seneste sæson 32 kampe for den portugisiske storklub, samtidig med at han vandt EM-slutrunden i Frankrig med landsholdet.

Det forventes at Sporting har gjort sig klar, til at vinke farvel til deres portugisiske stjerne. Det forventes ifølge det portugisiske medie Record, at William Carvalho koster omkring 225.000.000 kroner.

Kan portugiseren blive fast mand hos Arsenal?

Det forventes ifølge det portugisiske medie, at William Carvalho formentlig går direkte ind på banen hos Arsenal. Da han er et fysisk monster, og kan skabe sikkerhed på den defensive del af midtbanen.

Læs også: Forlader Tottenham-spilleren Premier League denne sommer?