Arsenal kæmper i øjeblikket en hård kamp i Premier League, hvor de er inde i en fantastisk stime på 8 sejre i de seneste 8 kampe. Arsenal kæmper med Manchester United om 2. pladsen, men de forsøger også samtidigt at hænge på Chelsea i kampen om mesterskabet, hvor de i øjeblikket er 7 point efter med en kamp mere. 469822814

Arsenal har dog fortsat mulighed for at vinde det engelske mesterskab, hvis Chelsea sætter point til mod Manchester United i weekenden og Arsenal samtidigt vinder deres kamp mod netop Chelsea, i næste weekend. Arsenal og manager Arsene Wenger er dog udemærket klar over, at det blive ualmindeligt svært at indhente Chelsea.

Troen på et mesterskab allerede i næste sæson er dog stor. Man ved dog også godt, at det formentlig vil kræve et par forstærkninger, særligt med tanke på, at flere af klubbens lidt ældre spillere formentlig forlader klubben. Derfor forbereder Arsenal netop nu bud på hele tre offensiv stjerner. Det drejer sig om de to Dortmund spillere, Pierre Emerick Aubameyang og Marco Reus, samt FC Portos stærke angriber, Jackson Martinez. Prisen menes at ligge på omkring 1 milliard, hvis Arsenal vil have fat i alle tre stjerner.

Jackson Martinez var på pletten mod FC Bayern München igår

https://www.youtube.com/watch?v=pY6xftVz4vc