Arséne Wenger er ikke kendt for at have det største budget når det gælder transferkøb, men nu ser det ud til, at han netop har fået grønt lys til at bruge intet mindre 341 millioner kr. på den spanske offentsive midtbane, Isco. Det er ikke nogen hemmelighed, at Arsenal har haft en godt øje til Isco i lang tid, men Real Madrid har ikke været klar til at sælge Francisco Román Alarcón Suárez, Isco.

Real Madrid giver for første gang Arsenal lov til at byde på Isco

Real Madrid sikrede sig igår en af de sidste 4. pladser i Champions League. Klubben ligger øjeblikket på en 2.plads i La Liga med kun 2 point fra Barcelona. En af de spiller, der var med fra start i gårdagens Champions League opgør var Isco. Han har gennem denne sæson spillet 29 kampe ud 32 i La Liga og 9 CL kampe for Real Madrid. Det er dog endnu ikke blevet til nogen CL mål i denne sæson, men 3 mål i Ligaen og hele 8 assist. Isco har haft en meget vellykket transfer fra Malaga til Real Madrid i 2013. Den gang blev han han købt for 238 millioner kr.
Men kan han være en mere afgørende spiller i Arsenal? Nu ser det i første omgang ud til, at Real Madrid har åbnet op for forhandlinger med Arsenal.

Real Madrid v Schalke 04 - UEFA Champions League

Isco er positiv stemt for Arsenal

I følge Express.co.uk er Isco indforstået med Wengers interesse for ham:
Wenger har talt om mig. Han har offentliggjort, at han gerne vil hente mig til klubben denne sommer
“Arsenal er en fremagerende Klub og jeg elsker at spille Champions League fodbold
Der er ingen tvivl om, at Isco ville passe godt ind i Arsenal’s spillestil og være med til at løfte holdet. Om Arsenal får held med at købe Isco til klubben denne sommer vides endnu ikke med sikkerhed, men det ser lysere nu, endnu nogensinde før.