Af Anders Lang Jensen

Chilenske Alexis Sanchez har tiltrukket sig meget opmærksomhed med sin usikre fremtid hos Arsenal, og med rivalerne fra Manchester City klar i kulissen er opgaven for at holde på The Gunners´ store stjerne en svær opgave.

Photo by Richard Heathcote/Getty Images

Pep Guardiola står klar på Etihad Stadium og byder denne sommer, på den tidligere Barcelona-spiller der blot har et enkelt år tilbage på kontrakten med Arsenal og Arsene Wenger. En forlængelse er blevet tilbudt til Alexis, men offensivspilleren tøver med at sætte sin signatur på den.

Derfor sås der tvivl om Alexis´ fremtid på Emirates Stadium. Dillemaet omkring at sælge og så få penge i kassen er en mulighed, så de store stjerner ikke forlader Wengers mandskab om en sæson for nul og niks i overgangssum. Alexis er et varmt emne på Etihad Stadium, men Wenger ved, hvad han vil have.

Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Engelske Mirror erfarer nemlig, at City vil byde £50m for den chilenske landsholdsspiller, men Arsenal kræver intet mindre en £80m for Sanchez svarende til 680 mio. kr. Indfrier den stenrige klub Manchester City dette, så er Alexis formentlig under Pep Guardiolas vinger igen inden længe.

Avisen melder, at Arsenal har tilbudt Sanchez en forlængelse af kontrakten på 2 yderligere år og med en svimlende ugeløn på £300.000 svarende til omtrent 2,5 mio. danske kroner. Men yderligere skriver Mirror, at Alexis blankt har afvist udspillet, og fortalt klubben at han skal sælges.

Photo by David Ramos/Getty Images

Spilleren skulle være opsat på et skifte til Guardiola og et samarbejde med den spanske manager ønsker Alexis. Dermed kan ønsket fra Wenger om at undgå at sælge til en direkte ligarival gå i vasken.