Den 23-årige englænder Alex Oxlade-Chamberlain rygtes væk fra Arsenal, og mod Chelsea ifølge engelsk medie. Liverpool har ifølge mediet formentlig droppet interessen, grundet de sikrede sig Mohamed Salah.

Af Lasse D. Drescher

Den 23-årige Arsenal-kantspiller Alex Oxlade-Chamberlain rygtes endnu engang væk fra Arsenal. Premier League-storklubben Liverpool har tidligere vist interesse i den engelske kantspiller. Nu melder London-storklubben Chelsea også interesse, ifølge engelsk medie.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Liverpool har dog formentlig droppet interessen i Oxlade-Chamberlain, ifølge London Evening Standard. Liverpool har nemlig sikret sig AS Roma-stjernen Mohamed Salah, det har formentlig løst Liverpools problemer på kanten.

Daily Star skriver samtidig at Arsenal skulle have afsløret at de er klar til at sælge, den 23-årige engelske kantspiller. Mediet skriver samtidig at det forventes, at Alex Oxlade-Chamberlain koster omkring 290.000.000 kroner.

Arsenal-kantspilleren Alex Oxlade-Chamberlain skiftede til Arsenal tilbage i 2011. I den seneste lange periode har den engelske kantspiller dog haft problemer. Det er ikke blevet til den spilletid som Chamberlain formentlig håbede på.

Kan Chamberlain opnå sit mål?

Det engelske medie skriver samtidig at Alex Oxlade-Chamberlain ønsker at være med i englands trup, frem mod verdensmesterskaberne i 2018. Daily Star understreger at Chamberlain har brug for spilletid, hvis ønsket skal blive en realitet.

Læs også: Officielt: FC Barcelona henter Paulinho