Nu har FC Barcelona forstærket sig med den brasilianske spiller Paulinho. I flere dage har rygter floreret om en mulig tilgang, men nu er det altså endeligt officielt. Den catalanske storklub beretter på sin hjemmeside, at man har underskrevet en aftale med den brasilianske midtbanespiller.

BELO HORIZONTE, BRAZIL – NOVEMBER 10: Paulinho of Brazil celebrates a scored goal during a match between Brazil and Argentina as part of 2018 FIFA World Cup Russia Qualifier at Mineirao stadium on November 10, 2016 in Belo Horizonte, Brazil. (Photo by Buda Mendes/Getty Images)

Den catalanske storklub FC Barcelona har på sin hjemmeside bekræftet, at de har hentet brasilianske Paulinho til klubben fra den kinesiske rigmandsklub, Guangzhou Evergrande.

Den brasilianske landsholdsspiller koster klubben i omegnen af 350 millioner kroner og er hentet ind som forstærkning til midtbanen til denne sæson. Han er indtil videre den dyreste spiller, Barcelona har købt i dette transfervindue.

LÆS OGSÅ: Benitez kan endelig handle: Byder på hele TO Arsenal-profiler

Paulinho spillede i engelske Tottenham i perioden 2013 til 2015, men blev for alvor aldrig rigtig fast mand i startopstillingen. Derfor drog han i 2015 til den kinesiske Super League og Guangzhou Evergrande, hvor han imidlertid har spillet sig tilbage til en fast plads på det brasilianske landshold. før han tog til den kinesiske Super League, hvor han har spillet sig tilbage på det brasilianske landshold. Han vil dog ikke være med mod Real Madrid i det andet opgør i den spanske Super Cup på onsdag.

LÆS OGSÅ: Forlader Manchester United-backen Old Trafford denne sommer?